Orfűi panoráma
A stég

A stég

Az udvar

Az udvar

A Dunavölgyi Vendégházról

A vendégház a Pécsi tó közepe táján a tótól gyalog kb. 150 méterre a Horgász büfé felett található. A nyaraló kettő szoba plusz nappalis.

Az alsó szinten található az étkező, a konyha, a vizesblokk és egy tároló helyiség, ahol kettő darab férfi kerékpár is a vendégek rendelkezésére áll. A konyha jól felszerelt. Mélyhűtő rekeszes Indesit típusú hűtőszekrény, kombinált szintén Indesit típusú gáz és villanytűzhely, mikrósütő, kávéfőző, edények és kiegészítő eszközök komplett főzési lehetőséget biztosítanak.

Az emeleten található a nappali és kettő darab kétágyas szoba. A szobák nem nagyok, inkább hálófülkék. A nappaliban van egy kihúzható széles ágy ahol kettő felnőtt vagy esetleg három gyerek kényelmesen elfér. Szintén a nappaliban található egy led tv USB csatlakozóval. 17 tv csatorna fogható. Van DVD lejátszó kb. 40 db mindenféle filmmel. Az emeleten van továbbá egy tágas fedett terasz asztallal, székekkel és egy csocsó!

A vendégházban korlátlan ingyenes wifi szolgáltatás van.

Az udvar körbekerített, füvesített, gyümölcsfákkal és díszcserjékkel. Három autó udvari parkolása biztosított.

Bográcsozási, grillezési lehetőség, illetve ezekhez szükséges eszközök is rendelkezésre állnak.

A gyerekek részére hintaállvány, gyermek homokozó, lengőteke is található az udvarban.

A tavon a Horgászbüfé alatt a zárható saját tulajdonú stéget ingyen használhatják a vendégek. A stégről lehet fürödni, napozni és horgászni is. A stégről a vízbe lépve vízállástól függően 60-80 cm mély a víz. A vízmélység kb. 15 méter után éri el a kettő métert. A horgászáshoz engedély szükséges!

Állatbarátok vagyunk, kistestű háziállat hozható.

Ingyenesen a rendelkezésre áll:

  • horgászstég
  • Wifi
  • udvari parkolás
  • 2 db férfi kerékpár
  • kb. 40 db különböző DVD film
  • térképek, prospektusok
  • kerti bútorok, bogrács, grill, tűzifa